Visitas a Catalunya Ràdio: 4ème 4 i 4ème 6

Category
Infos

Els alumnes de 4ème 4 i 4ème 6 han pogut visitar  la seu de Catalunya Ràdio, a Barcelona, en el marc del projecte pedagògic d’estudi dels mitjans de comunicació que cada any proposa el departament de català i de castellà.

 La visita els ha permès saber com són instal·lacions, com funciona una redacció, quin tipus d’estudis hi ha. El que més els ha agradat ha estat la part més participativa: l’enregistrament de la lectura d’un butlletí informatiu amb fragments de les notícies del dia.

Además, pudieron asistir a un programa en directo: la 4ème 4 asistió al programa El matí de Catalunya Ràdio, presentado por Ricard Ustrell, en el que pudieron oír como Albert Oms recordaba a los famosos que nos han dejado en este 2023 y a  Josep Sala Collell entrevistando al director del Centre d’Estudis d’Opinió sobre la encuesta sobre “generacions i participació”. Y también un apartado de humor con Jordi Evole. 

A su vez, la 4ème 6 presenció uno de los programas del canal Icat, la plataforma de radio digital de Catalunya Ràdio. Pudieron participar, por ejemplo, en un concurso sobre canciones de Navidad.

 Les dues visites han estat molt fructíferes i tal vegada han despertat alguna vocació periodística entre l’alumnat.

 Júlia Ferrer,  Meritxell Ríos,  Eva Vico