La Neela guanyadora

Category
Infos

L’alumna NEELA GHAZANFAR, guanyadora d’un concurs de crítica teatral i convidada al GRAN TEATRE DEL LICEU

 

La Neela Ghazanfar era, el passat curs 2022-23, una molt bona i estimada alumna de la Terminale STMG.

 

En el marc d’un projecte de teatre posat en pràctica a l’aula, la seva professora de català va proposar als alumnes del grup que presentessin les crítiques teatrals que havien redactat a l’aula al concurs « Joves periodistes culturals », organitzat per la web de divulgació teatral « Recomana.cat », i la Neela va enviar la seva crítica d’un dels espectacles que havia anat a veure amb la classe: Romeu i Julieta, el clàssic de Shakespeare amb adaptació dramatúrgica de Joan Yago.

 

Aquest estiu, l’organització del concurs ens va contactar per anunciar-nos que havia quedat sel·leccionada com a guanyadora!

 

Com a premi, la Neela ha tingut l’honor d’assistir el dilluns 4 de setembre del 2023 a la GALA CATALUNYA AIXECA EL TELÓ, un esdeveniment organitzat per les empreses i associacions teatrals de Catalunya on es reuneix anualment el bo i millor del món de l’espectacle (i del món polític català: la Neela i la seva professora van seure a pocs metres del President de la Generalitat).

 

Prèviament a l’inici de la gala, la Neela i els altres joves guanyadors del concurs d’arreu de Catalunya van tenir l’oportunitat de visitar, durant dues hores, el gran Teatre del Liceu, i d’assistir a una part de l’assaig de la gala. Per això veureu, a les fotos, com vam ser les privilegiades en seure primeres, davant del teatre encara buit.

 

Des de la comunitat del Liceu Francès de Barcelona, volem felicitar fortament a la Neela per la feina feta i per l’honor rebut. Un fort aplaudiment teatral per a ella!

 

Anna Zouari, professora de llengua i literatura