Lectura en veu alta

Category
Infos
El dimarts 25 de gener ha tingut lloc la 10a edició del concurs intern de Lectura en Veu Alta. Els participants han estat alumnes de CE2 fins a 2de que han representat la seva classe. S’ho havien estat preparant durant els darrers deu dies amb els seus professors de català i avui han brillat en el seu paper.

 

El jurat ha estat format per dos alumnes de 1ère i tres de Terminale, alguns antics participants del concurs: Lucía Alonso, Patricia de Cruïlles, Carlota Renom, Silvia González i Sofia Álvarez. Hem trobat a faltar la Ilya Zahi, que també havia de fer de jurat però malauradament no ha pogut ser. Tanmateix l’esperem a l’edició de l’any vinent!

 

D’aquest concurs n’han sortit escollits els representants del Liceu Francès de Barcelona a les SEMIFINALS del concurs oficial que organitza el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb la Fundació Enciclopèdia Catalana.

 

Grumets Vermells :
Lara Garcia Font, CM1-4 (1r premi)
Guillem Aznar Zouari, CE2-3 (2n premi)

 

Grumets Verds :
Clara Nadal Alasia, CM2-5 (1r premi)
Àuria Mercadé Cervera, 6ème 5 (2n premi)

 

Timoners :
Pauline Sibout, 4ème 3 (1r premi)
Auguste de Pompery, 4ème 2 (2n premi)

 

Corsaris :
Clara Nieto Pons, 4ème 1 (1r premi)
Iñaki Duhart Beleta, 5ème 4 (2n premi)

 

Tropa de corsaris :
Laia Garcia Pañella – Martina Belart – Emma Biotteau (1r premi)
Bilel Reig – Martina Iglésies – Alèxia Coll (2n premi)

 

Gràcies a tots els participants per la seva entrega a la lectura, als seus professors per la preparació de lectors excel·lents i als membres del jurat per la seva gran tasca!
Un agraïment especial al servei de Comunicació per la impressió dels diplomes, al Santi Sala, que ha acompanyat a tots els concursants de Primària al llarg del matí, al Juan Cruz i a l’Adrián Jiménez pel seu suport informàtic, al servei de manteniment que ens ha preparat la salle Dravet esplèndidament, i a la Direcció per la seva implicació en el lliurament de premis.

 

Muntsa Farré i Anna Zouari, professores de català i organitzadores del concurs