Concurs de lectura en veu alta

Category
Infos

El dilluns 22 de març va tenir lloc la fase de semifinals del Certamen de Lectura en veu alta, organitzat per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Enciclopèdia.

Ateses les circumstàncies sanitàries actuals, el concurs es desenvolupa en format digital: cinc dies abans els participants van saber quina lectura havien de preparar i el dilluns 22, en una sala de l’escola, van llegir davant d’una càmera de vídeo, en un clima més íntim que en les edicions d’altres anys però igualment emotiu i emocionant.

Els participants de les cinc categories del concurs (que agafa de la CM1 fins a la 2de), els guanyadors de la primera fase del concurs, que va tenir lloc al febrer i de la qual ja vam donar notícia, van llegir amb entusiasme i una dicció excel·lent.

Felicitats Lara Molinero (CM1-2), Ayana Hailu (CM2), Nora Montlleó (6ème3), Laia Garcia, Emma Biotteau et Julia Hodobay (3ème4) per la feina feta! Esperem que continueu amb aquest gust per la lectura i retrobar-vos a les properes edicions del Certamen.
 
I… Felicitats Clara Nieto (5ème3) perquè has passat a la FINAL DE CATALUNYA!

No us perdeu el vídeo amb la resolució oficial de les semifinals


Lundi 22 mars a eu lieu la phase de demi-finales du Certamen de Lectura en veu alta, organisé par la Generalitat de Catalunya et la Fundació Enciclopèdia.

Étant données les circonstances sanitaires de cette année scolaire, le déroulement du concours est sous format numérique: mardi 16 mars, les participants ont su quelle lecture ils devaient préparer, et lundi dernier, dans une salle du Lycée, ils ont lu face à la caméra vidéo dans un climat plus intime que les autres années, mais également émouvant.

Les participantes des cinq catégories du concours (qui comprennent du CM-1 à la 2nde), élues gagnantes de la première phase du concours qui eut lieu au sein du LFB début février, ont lu avec de l’enthousiasme et une excellente diction.

Félicitations Lara Molinero (CM1-2), Ayana Hailu (CM2), Nora Montlleó (6ème3), Laia Garcia, Emma Biotteau et Julia Hodobay (3ème4) pour votre beau travail. Nous espérons que vous allez continuer avec ce goût pour la lecture et que nous allons vous retrouver aux prochaines éditions du concours.

Et… Félicitations Clara Nieto (5ème 3) car tu passes en FINALE DE LA CATALOGNE!

Voici la vidéo avec la résolution officielle des demi-finales