Tres alumnes de la T-STMG, premiades

Category
Infos

Per segon any consecutiu, els alumnes de la Terminale STMG han dut a terme un projecte de teatre que ha culminat amb la participació a la segona edició dels premis Joves Periodistes Culturals, organitzats pel web de divulgació cultural Recomana.cat i el col·lectiu de crítica teatral Novaveu. La Gaya Marchand, la Malena Trellez i l’Eder Laresgoiti han estat triades com a guanyadores de l’edició d’enguany.

 

Per celebrar-ho, elles i la seva professora de llengua i literatura, l’Anna Zouari, van poder assistir el passat divendres 21 de juny, al Teatre Lliure de Gràcia, a la prèvia de l’espectacle Morir lo hace todo el mundo, de la companyia José i Sus Hermanas.
Allà, van ser rebudes en primer terme pels organitzadors del concurs de crítica teatral, que els van oferir un petit obsequi de record. A continuació, van assistir a la funció i posteriorment van participar en un col·loqui amb la companyia, moderat per dos membres del col·lectiu Novaveu.

 

L’experiència va ser bonica i enriquidora per a tothom. Felicitem les tres alumnes per la seva feina i la seva motivació en la tasca d’escriptura d’una crítica teatral i els desitgem una molt bona continuació en la nova fase vital que comencen en aquests moments.