Semifinal del Certamen de Lectura en Veu Alta

Category
Infos

Aquest dilluns 11 de març ha tingut lloc la semifinal del Certamen de Lectura en Veu Alta al Conservatori de Música de Barcelona.

El Liceu Francès s’ha presentat a totes les categories amb els següents alumnes: Armand Santiveri (grumets vermells), Guillem Aznar (grumets verds), Alba Roig (corsaris), Zack Rosemberg (timoners) i Violeta PastorAdriana CousinJimena Rivière (tropes de corsaris).

Els felicitem a tots per la magnífica lectura que han fet a l’escenari: tots i totes havien treballat seriosament i amb il·lusió a l’hora de preparar les lectures, i s’ha notat en la cura que han posat en els aspectes tècnics com el ritme, l’entonació o l’articulació. A més, ha estat un plaer veure’ls gaudir de llurs lectures, entrant amb l’emoció justa dins de la narració, endinsant-nos a tot el públic en les històries explicades. Estem molt orgulloses de tots ells!  Malgrat que enguany cap dels nostres representants ha sigut triat per anar a la final del Certamen,  els animem a seguir concursant el curs que ve. L’aventura continuarà el 2025.

Alhora no voldríem deixar d’agrair la dedicació dels professors que els han estat preparant; l’acompanyament dels alumnes suplents i, molt especialment, la professionalitat del jurat del concurs intern -Vladimir Benilan, Berta Ferran i Clàudia Padrosa- que va estar molt pendent de valorar les lectures que anàvem escoltant per entendre i afinar el criteri que hauran d’aplicar a la propera edició del 2025. 

Muntsa Farré i Anna Zouari, organitzadores del concurs de lectura en veu alta al LFB