Final del concurs de Lectura en Veu Alta

Category
Infos

El dilluns 9 de maig vam assistir al CAIXAFÒRUM a la final territorial de Barcelona del Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat pel Departament d’Ensenyament en col·laboració amb la Fundació Enciclopèdia Catalana.

 

Van representar el Liceu Francès de Barcelona la Clara Nadal (CM2), la Clara Nieto (4ème) i la Pauline Sibout (inicació) en les categories de Grumets Verds, Corsaris i Timoners,
respectivament.

 

Totes tres ho van fer meravellosament bé, i la Clara Nadal va ser guanyadora en la seva categoria! Moltes felicitats, Clara! Així doncs, la propera cita és el dia 1 de juny al Teatre
Nacional de Catalunya per celebrar la “Festa de la Lectura”, de la qual ja en rebreu notícies.

 

També ens va acompanyar el jurat de 1ère (Lucía Alonso, Patricia de Cruïlles i Ilya Zahi), que van poder veure els matisos que tenia en compte el jurat oficial, per tal de fer encara millor la seva tasca el curs vinent.

 

Agraïm igualment la presència del Santi Sala i de l’Eva Vico, professors de CM2 i d’Iniciació que ens han acompanyat en el viatge de la Lectura en Veu Alta des dels seus inicis i que ara van poder gaudir de veure les seves alumnes a l’escenari.

 

Muntsa Farré i Anna Zouari, organitzadores del Concurs de Lectura en Veu Alta al LFB.