Final Lectura en Veu Alta

Category
Infos

Si heu estat atents els darrers mesos, recordareu que, el passat mes de març, la Margaux Chevignon, alumna de la 5ème 1, va guanyar la fase de Semifinals del Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat pel Grup Enciclopèdia.

 

Aquesta setmana per fi, el dimarts 16 de maig, la Margaux ha representat al Liceu Francès de Barcelona a la Final del concurs en la categoria de TIMONERS i, malgrat que no ha obtingut el premi final, ha estat esplèndida en la seva lectura i la felicitem fortament.

 

L’esforç de la Margaux mereix ser aplaudit doblement, atès que va arribar a Barcelona l’estiu passat i actualment cursa el primer nivell d’iniciació al català, amb la Sra. Puig.

 

Darrere de la gran lectura que ha fet hi ha moltes estones de preparació del text amb la seva professora i amb la seva família, a les quals agraïm el seu entusiasme en el projecte del Concurs de Lectura en Veu Alta.

 

A la família de la Margaux li agraïm, a més, un gest important: el d’haver inscrit a la Margaux a les classes de català des del primer curs de la seva estada a Barcelona ja que, a més de l’enriquiment lingüístic i cultural i de l’empenta en la integració a Catalunya que això suposa, el curs que ve podrà repetir l’experiència de participar al Concurs en la mateixa categoria de Timoners, dedicada als nouvinguts en els seus primers dos anys d’adaptació a la llengua local.

 

Agraïm, finalment, l’alegria tant de la Margaux com de la Paola, la Martina i el Ferran, alumnes de Première i membres del jurat del concurs intern del LFB que ens han acompanyat en tot el procés.

 

Fins el curs que ve, i que la lectura us acompanyi!

 

Muntsa Farré i Anna Zouari,

organitzadores del Concurs de Lectura en Veu Alta al LFB

 

La vidéo du passage de Margaux