12a Edició del Concurs de Lectura en Veu Alta

Category
Infos
El dilluns 5 de febrer ha tingut lloc la 12a edició del concurs intern de Lectura en Veu Alta. Els participants han estat alumnes de CE2 fins a 2de que han representat les seves classes. S’ho havien estat preparant durant els darrers deu dies amb els seus professors de català i avui han brillat en el seu paper.

 

El jurat ha estat format per tres alumnes de 1ère i tres de Terminale, alguns antics participants del concurs: Martina Delbene, Paola Morral i Ferran Torner, de Terminale; Vladimir Benilan, Berta Ferran i Clàudia Padrosa, de 1ère. ¨

 

D’aquest concurs n’han sortit escollits els representants del Liceu Francès de Barcelona a les SEMIFINALS del concurs oficial que organitza el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb la Fundació Enciclopèdia Catalana.

 

Grumets Vermells:
Armand Santiveri, CM1-1 (1r premi)
Marina Aznar, CE2-5 (2n premi)

 

Grumets Verds:
Guillem Aznar, CM2-1 (1r premi)
Zoé López Barreau, 6ème 5 (2n premi)

 

Timoners:
Zack Rosembert, 4ème 2 (1r premi)
Héloïse Gay, 4ème 1 (2n premi)

 

Corsaris:
Alba Roig, 4ème 4 (1r premi)
Lara Molinero, 5ème 9 (2n premi)

 

Tropa de corsaris:
Violeta Pastor – Adriana Cousin – Léa Rocadembosch (1r premi)
Jimena Rivière – Chloé Fernández – Iñaki Duhart (2n premi)

 

Gràcies a tots els participants per la seva entrega a la lectura, als seus professors per la preparació de lectors excel·lents i als membres del jurat per la seva gran tasca i la seva professionalitat!
Un agraïment especial al servei de Comunicació per la impressió dels diplomes, a la Mireia Díaz, l’Alícia Mercado i el Santi Sala, que han acompanyat a tots els concursants de Primària al llarg del matí, al Juan Cruz pel seu suport informàtic, al servei de manteniment que ens ha preparat la salle Dravet esplèndidament, i a Mme. Essel, Mme. Crespo i Mme. Guiboud-Ribaud per la seva implicació en el lliurament de premis.
Estigueu al cas, perquè passem a semifinals amb la resta d’escoles de Catalunya!

 

Muntsa Farré i Anna Zouari, professores de català i organitzadores del concurs