Taller «Escriptura en viu» de les 5ème 9

Category
Infos

Els alumnes de la 5ème 9 dimecres passat van participar a un taller d’escriptura creativa al CaixaFòrum de Barcelona. Van començar aprenent i posant en pràctica algunes tècniques per ser creatius: «Què podem fer amb un totxo?» «Bullir-lo, jugar a amagar-lo, amenaçar el profe perquè no ens posi exàmens…»; o per exemple «T’has gastat tots els diners que portaves amb menjar «saludable» i llaminadures: com t’ho faries per aconseguir diners per tornar amb tren a casa?»

 

A continuació els alumnes van seguir posant en pràctica estratègies per trobar la inspiració: van buscar personatges, espais i accions tot passejant per diferents espais del CaixaFòrum.

 

Finalment, cadascú va triar un personatge, un espai i un lloc i va començar una història… col·lectiva: cada full anava rodant d’un alumne a un altre fins que vam tenir 30 històries col·lectives molt originals.

 

Volem donar les gràcies a l’escriptor i dinamitzador del taller, Joan de Boer, per ensenyar-nos aquestes tècniques i fer-nos passar una bona estona.