Semifinals de Lectura en Veu Alta

Category
Collège, Infos, Lycée
El dilluns 29 d’abril hem inaugurat la tornada a l’escola amb la celebració de les Semifinals de la LECTURA EN VEU ALTA al CaixaForum de Barcelona. 

 

El Raphaël de Quatrebarbes ens ha representat magníficament a la categoria de TIMONERS (alumnat nouvingut de 1r i 2n d’ESO). Tots els participants ho han fet tan bé que el jurat deu haver tingut grans dificultats per escollir guanyador. Enguany no passem a finals però el Raphaël es mereix tot el nostre aplaudiment. L’ha acompanyant i recolzat la Wilhemina Ribbert del seu mateix curs. 

 

El Bruno Vieu i la Laura Romera, de la 2de 5 han vingut com a acompanyants per tal de practicar com a jurats, feina que desenvoluparan l’any vinent juntament amb el Salvador Gonzalez i la Francesca Diez que ja estaran a Terminale. Una feina que han comprovat que requereix molta concentració. 

 

Així doncs, clausurem un nou any de participació al Certamen de Lectura en Veu Alta, encara que aquells que ho vulgueu seguir encara podreu veure la Final que tindrà lloc el 4 de juny al Teatre Nacional de Catalunya a la web: www.lecturaenveualta.cat
Agraïm el recolzament i l’acompanyament de Mme. Zouari!

 

Montserrat Farré, professora de català