Quarts de final del certamen de lectura en veu alta

Category
Catalán-Español, Collège, Infos, Lycée
El divendres 22 de març ens vam trobar els participants als QUARTS DE FINAL del CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA organitzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la Fundació Enciclopèdia Catalana. Al vestíbul de l’escola, participants i substituts, van seguir una sessió de tècnica vocal i relaxació conduïda per Anna Zouari. Amb les veus afinades i havent assajat un text del conjunt que havien hagut de preparar durant 10 dies, vam sortir cap al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. 
Allà ens vam trobar amb els participants de les altres escoles concursants (un total de 1103 entre els 64 Quarts de final que es fan a tot Catalunya). A l’escenari, tots ells van fer un paper realment digne, van fer unes lectures de dicció, ritme i expressivitat magnífiques. 
Després d’haver escoltat tothom i d’una preciosa dansa clàssica a càrrec dels alumnes de l’escola Oriol Martorell de Barcelona, vam saber el veredicte: el nostre Timoner, Raphaël De Quatrebarbes, alumne preparat per la professora Eva Vico, havia estat seleccionat per passar a Semifinals. Felicitats, Raphaël! 
La resta de participants i substituts: l’Ariadna Alvarez, la Bela Benarroch, la Martina Iglésias, la Zoé Arbonés-Escandell, la Laia Garcia, el Iago Fontanals, la Wilhemina Ribbert, el Bruno Vieu, la Laura Romera, la Carla Vallet, l’Aram Roca, l’Enzo Casanovas i l’Ignasi Guitart, l’acompanyarem per donar-li tot el nostre suport. Aquest dia es va crear un ambient molt bonic i de molta solidaritat entre tots! 
Montserrat Farré, profesora de català