Mindfulness per als CP

Category
Infos, Primaire

Tots els alumnes de CP, reben durant 8 setmanes la Valèria Laporte (psicòloga de l’escola, Logopeda i Intructora de Mindfulness per a nens), i la Maite Muñoz (mestra d’espanyol llengua estrangera  i instructora de mindfulness per a nens) que els entrenen en tècniques de mindfulness.

 

Durant aquestes sessions, a través de meditacions, contes i exercicis, els nens aprenen a prendre consciència de la seva respiració, de les reaccions i els límits del seu cos, i a sentir i expressar les seves emocions.

 

Aquest programa de mindfulness es compon de tècniques ja aplicades en mindfulness per adults, però adaptades als nens, amb l’objectiu de donar-los eines per millorar la seva capacitat de concentració i d’atenció plena. El programa segueix el Mètode Eline Snel, l’autora del llibre « Tranquils i atents com una granota« .

 

En aquestes sessions també hi participen les professores de llengua, la Mireia Díaz i la Maria González i els professors de francès que entrenen les tècniques ensenyades als nens, en el context de classe diària.