Lectura en veu alta

Category
Infos

El dimarts 31 de gener ha tingut lloc la 11a edició del concurs intern de Lectura en Veu Alta. Els participants han estat alumnes de CE2 fins a 2de que han representat les seves classes. S’ho havien estat preparant durant els darrers deu dies amb els seus professors de català i avui han brillat en el seu paper.

 

El jurat ha estat format per tres alumnes de 1ère i tres de Terminale, alguns antics participants del concurs: Lucía Alonso, Patricia de Cruïlles, Ilya Zahi, Martina Delbene, Paola Morral i Ferran Torner.

 

D’aquest concurs n’han sortit escollits els representants del Liceu Francès de Barcelona a les SEMIFINALS del concurs oficial que organitza el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb la Fundació Enciclopèdia Catalana.

 

Grumets Vermells:

Armand Santiveri, CE2-CM1 (1r premi)
Olivia Almendros, CE2-3 (2n premi)

 

Grumets Verds:

Eliot Bassas, CM2 (1r premi)
Clara Nadal, 6ème 9 (2n premi)

 

Timoners:

Margaux Chevignon, 5ème 1 (1r premi)
Ingrid Aguado, 4ème 3 (2n premi)

 

Corsaris:

Iñaki Duhart Beleta, 4ème 8 (1r premi)
Nora Montlleó, 4ème 9 (2n premi)

 

Tropa de corsaris:

Clara Nieto – Clara Gendra – Violeta Pastor (1r premi)
Berta Ferran – Aïnara Montané – Clàudia Rodés (2n premi)

 

Gràcies a tots els participants per la seva entrega a la lectura, als seus professors per la preparació de lectors excel·lents i als membres del jurat per la seva gran tasca i la seva professionalitat!

 

Un agraïment especial al servei de Comunicació per la impressió dels diplomes, a la Mireia Díaz, que ha acompanyat a tots els concursants de Primària al llarg del matí, al Juan Cruz pel seu suport informàtic, al servei de manteniment que ens ha preparat la salle Dravet esplèndidament, i a la Direcció per la seva implicació en el lliurament de premis.

 

 

Estigueu al cas, perquè passem a semifinals amb la resta d’escoles de Catalunya!

 

 

Muntsa Farré i Anna Zouari, professores de català i organitzadores del concurs