La 4e7 visita Catalunya Ràdio

Category
Infos

El grup-classe de 2n d’ESO 7 va visitar la setmana passada les instal·lacions de les emissores públiques de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCat.

 

El curso de 2º de ESO incluye, en las asignaturas de Lengua y Literatura en castellano y en catalán, el estudio de los medios de comunicación de masas, entre los que se encuentra el medio radiofónico. Esta visita es muy útil para que el alumnado conozca bien las profesiones relacionadas con la radio, para que sea consciente de la evolución de este medio, sobre todo a nivel tecnológico y social, para que domine el lenguaje radiofónico y el léxico propio del medio, etc.

Però en què va consistir la visita de dimarts 27 de febrer de 2024? Doncs ens va acompanyar en tot moment una guia especialista en la qüestió que ens va ensenyar les redaccions, els serveis lingüístics, els estudis clàssics, els self i també el de música, en el qual s’hi poden gravar discos amb la qualitat necessària. Un moment especialment interessant va ser l’enregistrament d’un butlletí de notícies per part de l’alumnat i l’assistència a un programa en directe. Aquí teniu els àudios dels grups 1 i 2.