La 6ème 9 al Museu del Cinema

Category
Catalán-Español, Collège, Infos

El jueves 16 de Mayo, todos los alumnos de la 6ème 9 fuimos al Museu del Cinema de Girona.

 

Fuimos en autocar y, al llegar, en el camino hacia el museo, tuvimos la suerte de ver una plaza con flores ya que era la fiesta local  “Girona temps de flors.”

 

Vam visitar el museu amb un guia, en Pau, que explicava de manera molt entenedora. Vam aprendre molt sobre el pre-cinema i el  cinema: les ombres xineses, la cambra obscura, la llanterna màgica, el zoòtrop, el praxinoscopi, el taumàtrop, els germans Lumière, Georges Méliès…

 

Després, ens vam divertir i vam riure molt fent els nostres propis curtmetratges amb les tècniques que va crear i va utilitzar Georges Méliès : El fantástico espectáculo del Mago y El misterio de la caja negra són els títols dels nostres curtmetratges. Vam fer de guionistes i actors.

 

Al finalizar la visita, los alumnos que quisieron compraron un recuerdo en la tienda del museo y, todos juntos, comimos un picnic en una plaza cercana.

 

Ens ho hem passat molt bé i volem donar les gràcies a les nostres professores de Català i Castellà, Laura Paradell i Marta Segarra, per organitzar aquesta sortida i acompanyar-nos!

 

Clàudia Padrosa e Irene Miot , alumnas de 6ème

 

 

Les professores Laura  Paradell i Marta  Segarra també ho hem passat molt bé i hem gaudit molt de la vostra companyia i entusiasme. Gràcies a tota la classe de 6ème 9.

 

Laura Paradell i Marta Segarra, professores de català i castellà respectivament.