Imprimer cette page

Archives des événements

La Tarraco Romana i Noemi Bagés


 
 
El dimecres 23, els alumnes de la 6ème 6 i els de la 6ème2/3 (els que fan català, llengua i literatura) vam anar a Tarragona. Allà ens esperaven les guies, la Reis i la Loli, que ens van fer magnífiques explicacions sobre les ruïnes de la Tarraco romana, van vestir dos alumnes de grans senyors de l'urbs, i ens van ensenyar les joguines i estris d'escola dels nens romans. Vam passejar per sota del circ on es feien les carreres de quadrigues i vam seure a l'amfiteatre mentre parlàvem de les lluites de gladiadors. 
 
Vam dinar sota l'ombra d'un arbre, en plena natura, i tot seguit vam anar a l'Espai Turisme on ens esperava la Noemi Bagés, l'autora de la novel·la "Perdoni, a quin segle diu que som?" que ens va explicar la seva experiència com a escriptora. Nosaltres li vam regalar les redaccions que havia fet l'alumnat: els seus viatges en el temps dels pares, avis i besavis. Va estar molt contenta de rebre'l! 
... I a la sortida ens va acompanyar el Panda Potter, la mascota de la 6ème 6, que cal dir que es va portar molt i molt bé! 
 
Gràcies a M. Vaz-Romero, a Mme. Muñoz i a Mme. Busquets per acompanyar-nos en el gaudi d'aquest preciós dia!
 
Muntsa Farré, professora de llengua catalana
 
 
Retour