Imprimer cette page

Els alumnes de CM2-1 i CM2-6 han il·lustrat cobertes de llibres


Els alumnes de CM2-1 i CM2-6 han il·lustrat 60 cobertes d'un llibre d'edició limitada que recull textos d'alumnes de secundària i primaria. Cada llibre ha estat creat per un alumne diferent i per tant és únic. 

Aquest projecte que uneix primària i secundària ha estat engegat amb l’objectiu de fer partícips als nostres alumnes en el procés creatiu d’un llibre i de promoure la col·laboració desinteressada en un projecte associatiu, social i sostenible amb la editorial La Cartonera Veronica on literatura, reciclatge i artesania són els tres eixos de aquesta editorial petita, independent i alternativa.

Els autors dels textos seleccionats són alumnes de primària i de secundària, que han treballat a l’aula la temàtica de la “Distopia” i els relats fantàstics on la realitat transcorre en termes oposats als d’una societat ideal. Trenta-cinc textos escrits individualment o per parelles van presentar-se a concurs.

Les il·lustracions dels textos són estampacions que han estat curosament confeccionades per alumnes d’Arts plàstiques de 1r de Batxillerat (1ère Option Arts Plastiques).

Julie Meyers, documentaliste BCD

Retour