Imprimer cette page

No a les drogues per les 3èmes


Aquesta setmana totes les 3ème han assistit a dues conferències que han tingut lloc en el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.

La primera, a càrrec del Dr. Maldonado, ha tractat sobre les drogues i els seus efectes i la segona, a càrrec de 2 investigadores del mateix equip, ha tractat més en concret dels efectes del cànnabis sobre el cervell.

La Maria,la Alicia, la Alejandra i la Sara, de 3ème 9, van assistir junt a tots els seus companys a la conferència. Ens expliquen el què els ha semblat.

Hem entès que totes les drogues creen addiccions i que cada una ens influencia de manera diferent. Ens ha cridat l'atenció l'experiència amb ratolins. Hem vist com quan a un ratolí se li injecta cànnabis, es perd en un recorregut que ja coneixia mentre que un altre ratolí que no n'ha pres troba el camí de seguida. Hem vist també imatges de com afecte el cànnabis al cervell. El Dr. Maldonado ens ha informat de que el nostre cervell continua formant-se fins als 25 anys i que les drogues poden pertorbar aquest creixement.

També hem entès que comences a prendre drogues per plaer però que al cap d'un temps ja no ho fas per plaer sinó només perquè el teu cos ho necessita.

Teníem clar que no consumiríem mai drogues però ara ho tenim encara més clar perquè hem entès lo perjudicials que són. Ens ha semblat una experiència molt interessant.Retour