Imprimer cette page

Archives des événements

Lectura en veu alta 2018


 
 
El dilluns 5 de febrer va tenir lloc el concurs intern del certamen de lectura en veu alta on van participar 64 alumnes, d’entre CE2 i 2de. De cada categoria, el jurat va triar un primer premi, que sera qui llegirà a QUARTS DE FINAL en competència ja amb les escoles catalanes, i un segon premi que serà suplent en cas que hi hagués alguna incidència.

Felicitem a tots els participants per l’alt nivell mostrat i els encoratgem a participar en futures edicions. Els primers i els segons premis aniran als QUARTS DE FINAL, que tindran lloc el dia 8 de març al Conservatori Municipal de Música.


Volem destacar la tasca del jurat, enguany format per alumnes de 1ère i Tle (Claudia Angerri, Pol Liñán, Ramón González i Marina Julián) pel nivell professional que hi van aplicar amb criteris com la vocalització, la interpretació, el ritme i la idiosincràcia de cada text.

Volem agrair els serveis de manteniment i informàtica per tenir una sala magníficament condicionada on celebrar el concurs i a totes les persones, especialment els professors de català i els membres de la direcció, que han fet que aquesta meravellosa experiència sigui possible.

Myriam Busquets (Documentalista) i Muntsa Farré (Professora de català)


PREMIATS

Grumets Vermells:
 alumnat de CE2 i CM1

1r premi: Jimena Rivière Crespo
2n premi: Maia Pastor

Grumets Verds: alumnat de CM2 i 6ème
1r premi: Laia Garcia 
2n premi: Xènia Aris

Timoners: alumnat nouvingut de CM2 a 4ème
1r premi: Giulia Reche
2n premi: Ninon Weill

Corsaris: alumnat de 5ème i 4ème
1r premi: Silvia González Ricardo
2n premi: Pol Mateu

Tropa de corsaris: alumnat de 3ème i 2de (lectura coral)
1r premi: Francesca Díez, Lou Oliveras, Salvador González
2n premi: Isabelle Bach, Júlia Bassas, Margot Canavaggia

 
Retour