Imprimer cette page

Archives des événements

KanGo! Català


 
 


KanGo! és una iniciativa dirigida a les famílies dels col·legis de Sarrià. Els pares amb nens que van sols al cole, reben un missatge informant-los que els seus fills han arribat bé.

Com funciona?
Cada nen participant té una targeta KanGo! amb el seu nom, la seva escola i la seva línia de bus. Cada matí, quan arriba a l'escola la valida amb un cooperant KanGo!. Els pares reben un sms o un correu informant-los que el nen han arribat. Per saber-ne més, cliquí aquí.

Per a qui?
Qualsevol nen/a major de 8 anys que estudïi en alguna de les escoles que participen en el projecte. Quan són varios germans, cada nen té la seva targeta i els pares reben un avís per cadascú.

Qui són els cooperants?
Els cooperants KanGo! estan a l'entrada dels coles per acollir els nens cada matí. Són persones amb síndrome de Down que gràcies a aquest projecte s'integren al món laboral.

Avantatges
Aquest projecte es va crear per optimitzar l'ús de la xarxa de transports públics com a mitjà saludable, sostenible i econòmic i afavorir l’autonomia dels infants aportant seguretat i confiança a les famílies i a l’alumnat en els seus desplaçaments als centres educatius.

Les famílies que han pogut participar-hi l'any passat estan satisfetes i aprecien particularment ser informats per notificacions en temps real de l'arribada dels nens a l'escola. Destaquen també una millora de l'autonomia dels seus fills. En general, pensen que la xarxa de bus funciona correctament i que l'experiència té un impacte positiu en el trajecte que fan cada matí.

Per inscriure el seu fill / la seva filla, cliquí aquí

KanGo! és una iniciativa del Districte de Sarrià-Sant Gervasi conjuntament amb Transports Metropolitans de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Municipal d’Informàtica i amb la col·laboració de la Fundació Abertis, la Fundació Catalana de Síndrome de Down i Telefònica.Retour