Imprimer cette page

Preguntes freqüents

Què haig de fer per inscriure els meus fills al seu centre?
Les inscripcions es fan exclusivament en línia, a la nostra web lfb.es on es troba tota la informació sobre les inscripcions.També pot posar-se en contacte amb la persona responsable de l'oficina d'inscripcions al correu electrònic inscription@lfb.es o per telèfon al +34 932521644.

Quins són els criteris de selecció per ser admès al Lycée français de Barcelone?
Per entrar a Preescolar, consulti els Criteris d’Admissió.

Haig d’enviar una carta al director de l’escola o al director de l’institut per confirmar la meva sol·licitud d’inscripció en línia, o demanar una entrevista?
No, és millor no enviar cap carta al director de l'escola ni al de l'institut, ni sol·licitar cap entrevista. Només cal la sol·licitud d'inscripció en línia perquè el seu expedient sigui tingut en compte pel comitè d'adjudicació. La persona responsable de les inscripcions pot rebre’l, si vostè així ho sol·licita.

Puc sol·licitar visitar el seu centre?
Sí, posi’s en contacte amb la persona responsable de les inscripcions. Cal assenyalar que l’LFB ofereix dues sessions d'informació a les noves famílies al gener i a finals d'agost, incloent-hi una visita a les instal·lacions. Excepcionalment, posant-se en contacte amb la responsable de les inscriptions.

M’agradaria inscriure el meu fill per a l’inici de curs d’aquí a 2 anys. Què haig de fer?
Esperi que s’obrin les inscripcions en línia de l’any anterior al seu ingrés a Preescolar. Pot assistir a les jornades de portes obertes.