Imprimer cette page

Archives des événements

El menjar no es llença

open
L’ONG « Espigoladors », amb la col·laboració de TANDEM SOCIAL, la XARXA DE CIUTATS I POBLES CAP A LA SOSTENIBILITAT, la DIPUTACIÓ i l’AJUNTAMENT DE BARCELONA,  va organitzar un concurs adreçat als joves d’entre 11 i 17 anys anomenat « El menjar no es llença ».

Es tractava que els joves enviessin un vídeo breu on expliquessin i il·lustressin una idea novedosa per evitar el malbaratament alimentari.

Al Liceu Francès s’hi van presentar, per pròpia iniciativa, la PIRENE COSTA i la GALA XIRAU de la 6ème 4 i la NICOLA COSTA de la 4ème 6. Van proposar dues idees ben originals: una buscava l’aprofitament de tot el pa que els forns no venen durant el dia i l’altra buscava conscienciar els alumnes de l’escola pesant tot el menjar que acabava a les deixalles. Encara que no es van endur cap premi (la competència era ferotge, cosa que és molt benvinguda en el món ecològic i solidari) l’organització les va felicitar i encoratjar a seguir lluitant perquè el menjar no es llenci. El Liceu francès va rebre, de retruc, un diploma de participació.

El Liceu Francès està molt content de comptar amb alumnes implicades en fer un món més sostenible.