Imprimer cette page

Archives des événements

Los 1ère STMG visitan una clase de CM2
open


Los alumnos de 1ère STMG han visitado junto a su profesora de lengua y literatura, Goretti López, una clase de CM2 para presentarles a Don Quijote de la Mancha. Los niños se han mostrado entusiasmados ante tan peculiar personaje.


Course solidaire 2017
open
La traditionnelle course solidaire organisée par Solidar aura lieu cette année le vendredi 7 avril au matin. 12 classes participeront à cette action solidaire au profit de la branche espagnole de l'ONG "Pour un sourire d'enfant" qui scolarise des enfants défavorisés au Cambodge. L'an dernier, l'investissement des coureurs et de leur famille a permis de recueillir un peu plus de 13000€ ! Voici la vidéo de remerciement réalisée par les enfants cambodgiens.

Une réunion de sensibilisation a été organisée le vendredi 10 mars afin de présenter l'action aux élèves concernés. Les quelque 360 coureurs ont depuis une fiche leur permettant d'aller à la recherche de sponsors. Chaque sponsor s'engagera auprès de l'enfant à verser 2 euros par tranche de 5 tours courus, somme correspondant au coût d'une journée en centre d'accueil pour un enfant.

Que chaque coureur donne le meilleur de lui-même le 7 avril pour que cette course solidaire soit, cette année encore, une belle réussite!

Vidéo de présentation de l'ONG (en français).

Les membres de Solidar

Lectura en veu alta - Quarts de final

open
S'han celebrat els QUARTS DE FINAL del CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA al Conservatori de Barcelona. El Liceu Francès ha passat a les SEMIFINALS en dues categories:

CORSARIS, amb Carla Vallet
TROPES DE CORSARIS, amb Clàudia Angerri, Axel Champredon i Pol Liñan

Els felicitem per la magnífica tasca que han realitzat i volem també felicitar la resta de concursants que, encara que no hagin passat a les semifinals perquè la competència era ferotge, han fet una lectura que donava vida al text. A tots ells, agrair-los les hores d'assaig dedicades fora de l'horari escolar i la solidaritat que avui han mostrat cap als lectors d'altres categories.
Classes de 6ème Tarragona
open
El dimecres 29 de març, els alumnes de català de les 6ème 4 i 6ème1/2 van anar a Tarragona ciutat, acompanyats de Mme. Paradell, Mme. Moré, Mme. Almagro i Mme. Farré.

Van fer una visita guiada per la Tarraco romana on van poder vestir-se de senadors i van poder tocar objectes de la quotidinitat de l'època. Un cop van haver dinat prop de l'amfiteatre, van dirigir-se cap a l'Espai Turisme on els esperava Noemí Bagés, l'autora de la novel·la que han llegit durant el 2n trimestre Perdoni, a quin segle diu que som? Ella va explicar moltes anècdotes sobre la novel·la i sobre l'ofici d'escriptor. 

Va ser un dia extraordinari!